Waarom condoleanceregister?

Waarom condoleanceregister? Ook als u iemand niet persoonlijk kent, kan een overlijden u raken. Bijvoorbeeld als het om een bekende persoonlijkheid gaat die u bewonderde. Of om slachtoffers van een ramp, ongeluk of misdrijf. U kunt de behoefte hebben om steun te betuigen aan de nabestaanden. Om uw ontzetting over het overlijden uit te spreken. Of om te vertellen wat de overledene voor u persoonlijk betekend heeft. Dat is helemaal niet vreemd. Het delen van zulke gevoelens zorgt voor verbondenheid tussen mensen. Het kan troost, erkenning en herkenning bieden. Daarom is er Condoleanceregister.nl.

Digitaal monument

Digitaal monument Heel veel reacties en herinneringen maken samen een digitaal monument voor de overledene. Andere mensen kunnen daar veel steun aan beleven. Of het nu directe nabestaanden zijn of mensen die wat verder van de overledene af staan.

Welke gedenkplaatsen?

Welke gedenkplaatsen? Op Condoleanceregister.nl staan gedenkplaatsen van bekende mensen of voor mensen die zijn overleden in bijzondere omstandigheden, die veel media-aandacht trokken. Op deze gedenkplaatsen kunt u uw gedachten en emoties met de nabestaanden of met de rest van de wereld delen. Condoleanceregister.nl heeft verschillende soorten gedenkplaatsen.

Bekende artiest

Een zanger, muzikant, danser of acteur kan bijna een huisgenoot worden. Zo iemand is dan jarenlang via televisie, radio of cd’s bij u geweest. Als deze artiest overlijdt geeft dat een vreemd, leeg gevoel. U voelde zich met deze persoon verbonden door zijn kunst, en nu is hij er niet meer. Het is heel begrijpelijk dat u dit gemis in woord of beeld wilt vangen en met anderen delen.
 

Bekende artiest

Politici, (wereld)leiders

Politici en wereldleiders Op Condoleanceregister.nl staan gedenkplaatsen van bekende mensen of voor mensen die zijn overleden in bijzondere omstandigheden, die veel media-aandacht trokken. Op deze gedenkplaatsen kunt u uw gedachten en emoties met de nabestaanden of met de rest van de wereld delen. Condoleanceregister.nl heeft verschillende soorten gedenkplaatsen.

Sport

Sport Op Condoleanceregister.nl staan gedenkplaatsen van bekende mensen of voor mensen die zijn overleden in bijzondere omstandigheden, die veel media-aandacht trokken. Op deze gedenkplaatsen kunt u uw gedachten en emoties met de nabestaanden of met de rest van de wereld delen. Condoleanceregister.nl heeft verschillende soorten gedenkplaatsen.

Bijzondere omstandigheden

Elke dag sterven er mensen. In veruit de meeste gevallen horen we daar niets van. Maar soms is een sterfgeval zo schrijnend en onrechtvaardig, zijn de omstandigheden zo bijzonder of is het aantal slachtoffers zo groot, dat ze wel de media halen. Ook zulke sterfgevallen kunnen u aangrijpen. Misschien voelt u zich erg betrokken bij de slachtoffers. Of wilt u de nabestaanden laten weten hoe verschrikkelijk u het vindt. Deze gevoelens kunt u delen. Zo weet u zich verbonden met andere mensen die hetzelfde voelden.
 

Bijzondere omstandigheden
Het condoleanceregister van Nederland

Het condoleanceregister van Nederland

Condoleanceregister wil mensen bij elkaar brengen rond het overlijden van nationaal of internationaal bekende mensen
en slachtoffers van
rampen, ongelukken en misdrijven

18
condoleanceregisters
156
condoleances & herinneringen