Hoe reageert u?

Hoe reageert u? Allereerst: u kunt het bijna niet verkeerd doen. Elke reactie die uit uw hart komt is waardevol. Schrijf gewoon in uw eigen woorden. Het hoeft niet anders of deftiger dan hoe u normaal praat.
Bekende persoonlijkheid

Bekende persoonlijkheid Vindt u het toch moeilijk om een reactie te verwoorden? Misschien helpen deze tips u op weg. Vertel dan bijvoorbeeld wat het eerste bij u opkwam toen u hoorde van het overlijden. Of u kunt beschrijven wat de overledene voor u betekend heeft en wat u met meest zult missen. Of laat weten wat u nooit zult vergeten en wat u wilt blijven herinneren.

Bijzondere omstandigheden

Bijzondere omstandigheden Als het gaat om onbekende mensen die onder bijzondere omstandigheden zijn overleden: kunt u vertellen waarom het overlijden u zo aangrijpt. Misschien heeft u zelf, of een van uw dierbaren, een vergelijkbare situatie meegemaakt? Ook dat kunt met anderen delen.

Woorden, beelden en muziek

Woorden, beelden en muziek U kunt natuurlijk reacties en herinneringen plaatsen in woorden. Een gedicht kan heel mooi zijn. Maar ook muziek of beelden zijn mogelijk. Eigenlijk kunt u uw gedachten, gevoelens en medeleven op heel veel manieren uitdrukken. Als het maar bij u en uw gevoelens past.

Het condoleanceregister van Nederland

Het condoleanceregister van Nederland

Condoleanceregister wil mensen bij elkaar brengen rond het overlijden van nationaal of internationaal bekende mensen
en slachtoffers van
rampen, ongelukken en misdrijven

18
condoleanceregisters
156
condoleances & herinneringen