condoleanceregister van

Tijn Kolsteren

Overleden op: 07-07-2017
Plaats een reactie
Tijn leed aan hersenstamkanker, dat heeft hem er niet van weerhouden om 3FM Serious Request miljoenen euro's binnen te halen voor Stichting Semmy via een nagellak-actie. Er is nu zelfs ' lak van Tijn', ook weer voor de stichting.
Zijn lievelingskleuren zijn rood, roze, blauw en paars. De nagellak-actie werd door velen overgenomen en ook tientallen BN'ers lieten hun nagels lakken om zo ook geld te doneren aan Stichting Semmy, die zich inzet voor kinderen met hersenstamkanker.

Sinds mei 2016 weet de familie van Tijn dat hij ongeneeslijk ziek is. ' We kunnen hem niet beter maken. Maar we kunnen zijn leven wel tijdelijk nog wat leuker maken", aldus zijn vader.

Na het nieuws van vanmorgen stromen de reacties over het overlijden van Tijn massaal binnen, en ook op sociale media wordt zijn dood veel besproken. 'Er is zoveel wat we op dit moment voelen, maar we zijn even stil. Lieve Tijn, rust zacht.'

Bron: ww.ad.nl

Een herinnering delen met de nabestaanden

Waarom was de overledene zo bijzonder voor u? Laat het de nabestaanden weten in uw eigen woorden of met foto's, film en muziek.

Maak een herinnering

Condoleances

Laatste reactie geplaatst door:
rietje laterveer, Leiden

Schrijf ook een condoleance

Hoe reageert u?

Elke reactie die uit uw hart komt is waardevol. Het hoeft niet anders of deftiger dan hoe u normaal praat.

Lees meer
Het condoleanceregister van Nederland

Het condoleanceregister van Nederland

Condoleanceregister delen