condoleanceregister van

Theo Bos

05-10-196528-02-2013
  • 5 oktober 1965


Donderdag 28 februari is Theo Bos overleden. ?Mister Vitesse?is slechts 47 jaar geworden.


Hij laat zijn vrouw Marieke en dochter Lotte achter, en uit een eerder huwelijk zoon Luuk en dochter Tess. Theo Bos wordt een dezer dagen in besloten kring gecremeerd. Voor supporters en andere belangstellenden wordt een afscheidsbijeenkomst in GelreDome georganiseerd.

Het overlijden van Theo Bos komt niet geheel onverwacht. In december 2011 werd alvleesklierkanker bij hem geconstateerd, een ziekte waarvan de levensverwachting erg slecht is. Veertien maanden onderging Theo intensieve behandelingen. Vorige week werd de chemotherapie gestaakt.

Theo Bos woonde van jongs af aan in Arnhem, hoewel hij op 5 oktober 1965 in het Radboud-ziekenhuis in Nijmegen ter wereld kwam. Het gezin Bos, vader, moeder, Theo en broer Hugo woonde in de volkswijk de Geitenkamp. Van jongs af aan voetbalde Theo bij buurtclub Sempre Avanti en later meldde hij zich ook aan bij boksvereniging Muscular.

Voor beide sporten had Theo aanleg, maar de keuze viel op voetbal. Niet in de laatste plaats omdat Vitesse hem al op 13-jarige leeftijd wilde inlijven. School kwam vanaf dat moment op de tweede plaats. Theo was dagelijks op de trainingsvelden van sportpark Nieuw Monnikenhuize te vinden.

Biografie
* verplichte velden

Register geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
Condoleanceregister.nl
cleanUrl.'/herinneringen/';?>
Het condoleanceregister van Nederland

Het condoleanceregister van Nederland

Condoleanceregister delen