condoleanceregister van

Robin Gibb (Bee Gees)

22-12-194920-05-2012
Plaats een reactie
Robin Gibb is op 62-jarige leeftijd overleden. Hij is gisteren in Londen overleden aan de gevolgen van darmkamker.

Gibb werd in de jaren zeventig wereldberoemd met de Bee Gees, de band die hij vormde met tweelingbroer Maurice (1949-2003) en hun oudere broer Barry (1946). Ze scoorden de hits Stayin Alive, Night Fever en Tragedy. Ook scoorde Gibb wat solohits, waarvan de bekendste Saved By The Bell is, uit 1969. Robin Gibb was de enige Bee Gee zonder baard.

Tijdens zijn eerste huwelijk kreeg Gibb twee kinderen: Spencer (1972) en Melissa (1974). Met zijn huidige vrouw kreeg hij zoon Robin John (1983). In 2008 beviel de 33-jarige huishoudster van Gibb van zijn dochter Snow Evelyn Robin Juliet. Hoewel Gibb een buitenechtelijk kind verwekte, bleef zijn vrouw Dwina bij hem.

In november 2011 werd bekend dat Gibb leverkanker hard. In april 2012 raakte hij in coma en werd bekend dat hij nog maar een paar dagen te leven had. Een week later raakte hij uit zijn coma, wat een opmerkelijke vooruitgang was. Na twee dagen werd ook bekend gemaakt dat Robin Gibb ook darmkanker had in een vergevorderd stadium. Hieraan is hij uiteindelijk overleden.

Medemuzikanten Duran Duran, Bryan Adams en Bruna Mars, samen met vele anderen, hebben via Twitter hun condoleances aangeboden.

Robin Gibb is 62 jaar geworden. Hij laat een vrouw en vier kinderen achter.

Een herinnering delen met de nabestaanden

Waarom was de overledene zo bijzonder voor u? Laat het de nabestaanden weten in uw eigen woorden of met foto's, film en muziek.

Maak een herinnering

Condoleances

Laatste reactie geplaatst door:
r t, e

Schrijf ook een condoleance

Hoe reageert u?

Elke reactie die uit uw hart komt is waardevol. Het hoeft niet anders of deftiger dan hoe u normaal praat.

Lees meer
Het condoleanceregister van Nederland

Het condoleanceregister van Nederland

Condoleanceregister delen