condoleanceregister van

Nick (19) & Ellen (17) Peeters

Overleden op: 12-07-2009
Plaats een reactie
De 19-jarige Nick Peeters uit Ulicoten en zijn twee jaar jongere zus Ellen Peeters zijn 12 juli 2009 om tien voor half zes om het leven gekomen bij een eenzijdig ongeluk op de Baarleseweg in hun woonplaats. De auto werd bestuurd door een twintigjarige plaatsgenoot. Hij raakte zwaar gewond.

Een omwonende waarschuwde de politie dat er een auto tegen een boom was geklapt.

De hulpdiensten waren volgens de politie snel ter plaatse. De arts van een traumahelikopter assisteerde bij de medische hulpverlening en ook de brandweer verleende medewerking, maar alle inzet mocht niet meer baten voor de twee gezinsleden. De gewonde man is overgebracht naar het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg.

Verkeersongevallenanalisten van de politie Midden en West-Brabant doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Op dit moment is niet meer duidelijk dan dat de auto door onbekende oorzaak in de berm is geraakt en aan de overzijde van de weg tegen een boom terechtgekomen is.

Een herinnering delen met de nabestaanden

Waarom was de overledene zo bijzonder voor u? Laat het de nabestaanden weten in uw eigen woorden of met foto's, film en muziek.

Maak een herinnering

Condoleances

Laatste reactie geplaatst door:
miep kusters, hoensbroek

Schrijf ook een condoleance

Hoe reageert u?

Elke reactie die uit uw hart komt is waardevol. Het hoeft niet anders of deftiger dan hoe u normaal praat.

Lees meer
Het condoleanceregister van Nederland

Het condoleanceregister van Nederland

Condoleanceregister delen