condoleanceregister van

Joop Braakhekke

11-04-194108-12-2016

Welke herinnering heeft u aan Joop?

Herinneringen zijn iemands meest waardevolle bezit. Na een verlies geven ze troost en brengen ze de overledene weer even heel dichtbij. Deel hier uw eigen herinneringen in woorden, beelden of muziek.

Maak een herinnering
Bekijk herinneringen
* verplichte velden

Register geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
Condoleanceregister.nl

Herinneringen

 • gewoon
  herinnering 2   |   niet OK
  Ik heb Joop niet persoonlijk gekent maar het beeld dat ik van hem hebt gemaakt in de loop van de jaren was : Een vriendelijk man die bij mij als gewoon, hartelijk, altijd in voor een praatje, ongeacht niveau of afkomst. Jouw gulle lach blijft in mijn gedachte hangen.

  Rust zacht. Wil Roos
  wil Roos - herveld
  8 december 2016
 • 1993
  Inspiratiebron!
  herinnering 1   |   niet OK
  Joop,

  je was mijn 1e grote inspiratiebron toen ik mijn koksopleiding gehaald had. Ik keek al je Kookgekken, het leek zo makkelijk wat je allemaal klaar maakte, en dat was het ook! Het 1e recept wat ik van je maakte was karbonaadjes gegratineerd met komijnekaas, heerlijk! En dankzij jou staat er standaard een fles Noilly Prat in de kast! Je had toen een maaltijdenlijn met deze smaak erin, goddelijk gewoon.
  Wat een vreselijke ziekte, kanker. Ik heb mijn moeder hier ook aan verloren. Het is ook zo vreselijk voor je dierbaren die over blijven, het is zo onwerkelijk. Ondanks dat je dierbaren weten dat je ziek bent, komt de klap toch altijd onverwachts .
  Voor mij is een icoon heen gegaan.

  Ik wens je dierbaren heel veel sterkte en kracht toe.

  Groet,
  Nicole Frijlink
  Nicole Frijlink-Dozy - Tiel
  8 december 2016
Het condoleanceregister van Nederland

Het condoleanceregister van Nederland

Condoleanceregister delen