condoleanceregister van

Jennefer van Oostende

Overleden op: 08-10-2011


Hieronder een chronologische samenvatting van gebeurtenissen.

- Op zaterdagavond 8 oktober 2011 krijgt de politie om 22.00 uur een melding van vermissing van de 10-jarige Jennefer van Oostende. Het is de moeder van Jennefer die de politie inschakelde.

- Jennefer zou het laatst gezien zijn in de woning van de 26-jarige ex-vriend van haar zus aan de Boergoensestraat in Rotterdam-Zuid. De man verklaart aan de politie dat het meisje om 18.30 uur zijn woning heeft verlaten na onenigheid over een bioscoopbezoek. Zij zou vertrokken zijn naar haar vader. Daar kwam zij echter nooit aan.

- Na de melding van vermissing zaterdagavond stelt de politie een groot rechercheteam in. Ook stuurt de politie een sms-alert uit en vraagt taxichauffeurs en medewerkers van het openbaar vervoer naar haar uit te kijken. In de buurt worden flyers uitgedeeld over de vermissing.

- Op zondagmiddag brengt de recherche een bezoek aan de 26-jarige ex-vriend die later verdachte wordt. Op dat moment heeft de politie echter nog onvoldoende aanwijzingen en aanknopingspunten om hem te kunnen aanhouden of huiszoeking bij hem te doen.

- De politie stuurt zondag rond 22.00 uur een Amber Alert uit om landelijk aandacht te vragen voor de vermissing van het meisje.

- Naar aanleiding van afgeluisterde telefoongesprekken doet de politie zondagavond alsnog een inval in de woning. De 26-jarige man wordt gearresteerd en de politie vindt later ook het lichaam van Jennefer.

- De kinderen van Anthony verklaren dat Jennefer zich moest uitkleden, dat ze geslagen werd en meegenomen naar de kelder.

- Op Jennefers lichaam zijn spermasporen gevonden en in haar bloed sporen van viagra.

- Anthony K heeft de moord bekend maar verkrachting en misbruik ontkend. Hij kreeg 20 jaar celstraf voor doodslag en seksueel misbruik.

Biografie
* verplichte velden

Register geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
Condoleanceregister.nl
Het condoleanceregister van Nederland

Het condoleanceregister van Nederland

Condoleanceregister delen