condoleanceregister van

Frits Löhnen

17-07-193805-10-2015

Welke herinnering heeft u aan Frits?

Herinneringen zijn iemands meest waardevolle bezit. Na een verlies geven ze troost en brengen ze de overledene weer even heel dichtbij. Deel hier uw eigen herinneringen in woorden, beelden of muziek.

Maak een herinnering
Bekijk herinneringen
* verplichte velden

Register geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
Condoleanceregister.nl

Herinneringen

 • 1976
  Dit was het jaar dat Frits mij "losliet"
  herinnering 5   |   niet OK
  Ik heb Frits leren kennen toen hij yogales gaf in Heerhugowaard en was hierin heel succesvol. Ook Andre van Vugt was toen van de partij. Frits pikte mij er tussen uit en nodigde mij uit yogaleraar te worden. Ik verwachtte dat totaal niet. Toen ik in scheidingsproblemen kwam van ,mijn 2e vrouw, kwam ik terecht in Amsterdam Noord en hielp en steunde Frits mij intensief en krachtig. In tegenstelling met de vele opleidingen en trainingen die ik heb gehad, bestond de feitelijke opleiding van Frits naar mij als gewoon yogaleraar uit 7 lessen van 2-3 uur in volledige stilte. Hierbij mochten wij absoluut niet gestoord worden. Frits gaf aan, al zijn kennis en kunde aan mij over t e transformeren en dat dit vanzelf aan de oppervlakte zou komen. Daarnaast keek hij naar mijn toekomst gaf raakpunten aan als mede welke keuzes ik zou dienen te maken. Nu 42 jaar later (2018) kan ik zeggen dat alles is uitgekomen. In respect en liefde bedankt. Marchal
  Marchal van Straten - Alkmaar
  5 oktober 2018
 • 2017
  Metode Lohnen leeft voort
  herinnering 4   |   niet OK
  Het is een voorrecht om het werk van Frits Lohnen voort te zetten op een manier die precies bij mij past. Iedere coachee die ik begeleid maakt kennis met de visie van Frits. Al 11 jaar begeleid ik mensen met zijn gedachtengang als grondlegger en dat werkt goed, heel goed. Natuurlijk aangevuld met mijn eigen expertise. De combinatie maakt er iets moois van. Het haalt het beste in de mens naar boven.
  Dank je wel Frits.
  Marion Wenting Advaida Mental Coaching
  Marion Wenting - de Meern
  29 januari 2017
 • 1956
  Judo-maatje bij P.Peeman Sportfondsenbad Oost
  herinnering 3   |   niet OK
  Eerste ontmoeting op judo-les bij P.Peeman, we waren van de zelfde leeftijd en konden meteen goed met elkaar overweg, hij met z'n Elvis lach (reed toen ook in een grote Amerikaan) We waren aan elkaar gewaagt wat Judo betreft. Maakte daar ook kennis met Anton Gesink en verloren natuurlijk, maar hij zag wel iets in ons voor de toekomst, tot de blauwe band zijn we samen geweest daarna elkaar uit het oog verloren, door mijn dienstplicht en uitzending naar Nw. Guinea, bij toeval weer ontmoet in mijn sigarenwinkel in Amsterdam voor z'n sigaartje en vertelde over zijn sportschool met de grootste dojo van Nederland, meteen een stikker plakken op mijn deur. Eens in de zoveel tijd kwam hij even langs en beetje bij praten, was altijd hartstikke leuk, in 2005 ben ik gestopt met mijn zaak.
  Mijn herinnering aan Frits is: Een bijzondere fijne kerel , goed lach's en altijd met een positieve blik op de toekomst.

  Ik wens vrouw en kinderen veel sterkte met het verlies.

  Een heel oud judo-maatje

  Henk Prinsen
  Henk Prinsen - Amstelveen
  9 oktober 2015
 • Mijn zeer dierbare vriend
  herinnering 2   |   niet OK

  Lieve Frits, via de sportschool leerden wij elkaar alweer meer dan tien jaar geleden kennen. Van sportmaatje werden wij goede vrienden en samen namen wij ook alle facetten van het leven door. Ik leerde jou al snel kennen als een heel positief ingesteld en zeer stabiele persoonlijkheid. Ook niet te vergeten je altijd aanwezige humor. Ik dank jou voor al jou levenslessen, ik zal ze nooit vergeten. Wetende dat Hilde, Frits jr en Jasper sterk genoeg zullen zijn om dit zeer grote verlies te dragen neem ik afscheid van de aardse Frits, maar nooit van de spirituele Frits.

  Een heel dikke zoen

  jaap hoff

  jaap hoff - loosdrecht
  9 oktober 2015
 • 2015
  ter nagedachtenis aan mijn vriend Frits
  herinnering 1   |   niet OK
  <span>ter nagedachtenis aan mijn vriend Frits</span>
  1
  Benjamin Smalhout - Amsterdam
  8 oktober 2015
Het condoleanceregister van Nederland

Het condoleanceregister van Nederland

Condoleanceregister delen