condoleanceregister van

Babymeisje Liempde

Overleden op: 22-04-2012
Schrijf condoleance
Bekijk condoleances
* verplichte velden

Register geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
Condoleanceregister.nl

Condoleances

Paula Boekee
De tijd gaat voorbij. Het verdriet staat stil.........xPaula
Paula Boekee - Poortugaal
24 april 2020
condoleance 452  |  
T P
Lieve Sterre, 8 jaar geleden alweer dat je bent gevonden. Wat gaat de tijd snel! Toch nog steeds denken we aan je, met velen. En de hoop dat ze je mama hebben kunnen vinden en vooral helpen. Wat triest! Sterkte aan iedereen die van je hield.
T P - B
22 april 2020
condoleance 451  |  
Jan  de Brouwer
Alweer 8 jaar geleden, werd jij gevonden, hoe triest als je terugkijkt naar die tijd. Frank van Beers was nog Burgemeester en Boxtel was in rouw. Ook waren er mensen die zichzorgen maakten over de moeder, die moet wel heel erg in de war of onder druk hebben gereageerd om dit te doen met jou. Hoop dat voor de moeder weer licht is gaan schijnen en voor jou dat je het licht heb gevonden.
Jan de Brouwer - Boxtel
22 april 2020
condoleance 450  |  
Maria Bisanti
I am so sorry your little girl passed away! Let me assure you that someday she will run right in your arms again!! Hang in there!!

All my love to your family!

Maria Bisanti
Maria Bisanti - Orem
22 april 2019
condoleance 449  |  
Thea Pijnenburg Corsten
Lieve Sterre, weer een jaar verder. Er gebeurt veel in een jaar. Maar jij wordt niet vergeten. Nog steeds loop ik langs de plek waar je gevonden bent. Ik denk dan altijd aan je. Sterkte voor iedereen die je lief had. Thea
Thea Pijnenburg Corsten - Boxtel
22 april 2019
condoleance 448  |  
Renate Hartholt
Heel veel sterkte toegewenst! Het kleine* meisje *wordt niet vergeten ..
Renate Hartholt - Groningen
24 april 2018
condoleance 447  |  
Rinus den Ouden
Kleine Sterre, je bent niet vergeten.
Rinus den Ouden - Brielle
22 april 2018
condoleance 446  |  
Thea P
Lieve Sterre, lief klein meisje. Alweer 6 jaar geleden... nog steeds loop ik vaak langs de plek waar je gevonden bent. Nog steeds lopen er rillingen over mijn rug. Ik hoop dat je daar boven bij God in de hemel speelt. Met andere engeltjes. Vergeten zullen wij je niet. Dag lief klein meisje.
Thea P - B
22 april 2018
condoleance 445  |  
Paula Boekee
Ha meissie,

In sommige gevallen gaat de tijd hard, en soms ook langzaam. Al weer/pas 5 jaar!! Jou vondst schokte Nederland. En iedereen weet nog steeds wie je was/bent! Wie doet zo iets en vooral waarom? Zo jong en een leven voor je. Geen bewust van kwaad. Afhankelijk van de "grote" mensen! Maar je mocht helaas niet opgroeien tot een mooi volwassenen. Sterre was/is je naam. Nu ben je een hele mooie ster die twinkelt om de hemel. Samen met al die andere kanjers die hier niet meer op de aarde zijn! Lieve Sterre je wordt niet vergeten. Uit het oog, maar niet uit het hart! xp
Paula Boekee - Hoogvliet
24 april 2017
condoleance 444  |  
Rinus den Ouden
Ook na 5 jaar doet het me nog steeds veel als ik aan jou denk of herinnerd word. En de naam Sterre is voor mij een emotionele, maar ook heel mooie naam geworden. Je bent niet vergeten!
Rinus den Ouden - Brielle
22 april 2017
condoleance 443  |  
Het condoleanceregister van Nederland

Het condoleanceregister van Nederland

Condoleanceregister delen