condoleanceregister van

Milly Boele

02-09-199716-03-2010
Schrijf condoleance
Bekijk condoleances
* verplichte velden

Register geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
Condoleanceregister.nl

Condoleances

funs Verdonkschot
Wat verschrikkelijk heb zelf twee dochters heel erg veel sterkte!
funs Verdonkschot - Heerlen
17 januari 2018
condoleance 22882  |  
Anneke Brons
Op 1 of andere manier raakte het verhaal van Milly me meer dan al did andere vreselijke verhalen van wat er met meisjes kan gebeuren. Ik wens Milly haar ouders veel sterkte met het dealen van haar verlies. En milly? Ik hoop dat jij op een plek bent waar nooit pijn en verdriet meer zal zijn ❤
Anneke Brons - Utrecht
17 maart 2017
condoleance 22881  |  
Eveline van Dusseldorp
Lieve Milly en familie, dit vreselijke verlies heeft mij enorm aangegrepen, wat denk ik nog vaak er aan terug. Ik wens jullie nog altijd alle goeds en sterkte, het moet vreselijk zijn om elke dag op te staan en niet meer jullie lieve meisje aan te kunnen kijken.

Een warm hart en heel veel liefs van Eveline
Eveline van Dusseldorp - Den Haag
17 maart 2017
condoleance 22880  |  
Petra de Jonge
Terwijl ik Milly zelf niet kende trof me haar vermissing heel diep en was er dag en nacht mee bezig, wat "wat kon er gebeurd zijn???" en " dit is het allerergste wat je als ouder en naaste kan gebeuren, je kind vemist.." .De onzekerheid en angst moesten martelend zijn. Wat voor mij een nachtmerrie was sinds ik kinderen kreeg, werd voor haar ouders werkelijkheid.
De ontknoping was huiveringwekkend, bizar. Er gebeuren op de wereld veel nare dingen maar dit raakte mij heel diep. Ik denk heel vaak aan de ouders, broer en zus en hoe de impact op hun leven zal zijn. Ik wens haar ouders broer en zus en allen die haar lief hadden het beste toe wat mogelijk is...Sterkte liefde en moed...
Petra de Jonge - Dordrecht
16 maart 2017
condoleance 22879  |  
patricia saulus van meerten
Lieve familie, vrienden , vriendinnen en een ieder die Milly heeft gekend .... alweer 7 jaar geleden maar voor jullie voelt het waarschijnlijk als de dag van gisteren. Ik ben een onbekende maar herinner mij het nog als de dag van gisteren..... Ik wens u heel veel liefde toe.... Het was/is vast een heel bijzonder meisje die het verdient dat zij nooit vergeten wordt. In gedachten geef ik u een dikke knuffel...... Patricia
patricia saulus van meerten - ede
16 maart 2017
condoleance 22878  |  
E.P. ()Ed) van Hagen
Mijn ""hoe is het mogelijk""-gevoel zal nooit verdwijnen en in die zin leeft zij en haar dierenliefde voort.

Alle sterkte voor alle nabestaanden, in de ruimste zin van het woord.
E.P. ()Ed) van Hagen - Zoetermeer
16 maart 2017
condoleance 22877  |  
Berry van de Meeberg
Ik wens de familie, vrienden en kennissen van Milly nog altijd heel veel sterkte toe met dit zware verlies, een kind te moeten verliezen is het ergste wat je kan overkomen en zeker nog erger als jouw lieve kind om zo'n gruwelijke wijze om het leven is gekomen omdat de moordenaar er doodleuk genoegen in schepte om een kind zoiets aan te doen, een kind vol vertrouwen in haar buurman en wilde gaan kijken omdat hij haar dit vroeg. Ik hoop dat die gruwelijke moordenaar ooit zal gaan beseffen wat hij gedaan heeft om zoveel leed te berokkenen, ergens hoop ik dat hij hetzelfde leed zal gaan voelen!! Rust in vrede lieve Milly en sterkte voor jouw ouders, familie, vrienden en kennissen. Dag lieve Milly, hopelijk als er een leven na de dood is en je opnieuw op de aarde mag komen, wens ik jou een prachtig nieuw leven toe waarbij je heel oud en gelukkig mag kunnen gaan worden.
Berry van de Meeberg - Duiven
16 maart 2017
condoleance 22876  |  
Monique van Rooijen
In en in vreselijk wat is gebeurd met Milly, nog altijd ontsteltenis en een groot medeleven met haar naasten. Met warmte, troost en steunbetuiging een hartelijke groet, Monique van Rooijen.
Monique van Rooijen - Huissen
16 maart 2017
condoleance 22875  |  
Loudy Nijhof
Milly heeft zonder dat zij het wist een grote rol in mijn leven gespeeld. Mijn zoon werd ontvoerd door zijn vader en over deze gebeurtenissen schreef ik een boek dat op 13 maart 2010 door Burgemeester Brok van Dordrecht in ontvangst genomen werd. Op dat moment was Milly al dagen zoek en de burgemeester net geinstalleerd. Er werd ook tijdens deze bijeenkomst gepraat over de vermissing van Milly. Mijn zoon was daarbij, omdat het mij gelukt was om hem terug te laten keren uit de ontvoerde situatie. Hij was terug, maar zij kwam nooit meer terug dacht ik een aantal dagen later toen de dader zich aangaf bij de politie. Milly was 3 weken jonger dan mijn zoon en ging daarna naar dezelfde Middelbare School. Ik liep mee in de grote stille tocht voor Milly en kon en kan het onbeschrijflijke, het verlies van je kind, nog steeds voelen als ik daaraan terug denk. Ik had gevochten voor mijn zoon en kreeg hem terug, maar de familie Boele had niets meer om voor te vechten. Ik zal Milly nooit vergeten en denk heel vaak aan haar en haar familie. Jullie leven, helaas ongewild, nog steeds in veel harten!
R.I.P.
Loudy Nijhof - Dordrecht
16 maart 2017
condoleance 22874  |  
Henny van Andel
Lieve Milly,rust in vrede en heel veel sterkte voor familie en vrienden.
Henny van Andel
Henny van Andel - Maarssenbroek
16 maart 2017
condoleance 22873  |  
Het condoleanceregister van Nederland

Het condoleanceregister van Nederland

Condoleanceregister delen