condoleanceregister van

Jeroen Denis

12-01-197507-05-2013

Welke herinnering heeft u aan Jeroen?

Herinneringen zijn iemands meest waardevolle bezit. Na een verlies geven ze troost en brengen ze de overledene weer even heel dichtbij. Deel hier uw eigen herinneringen in woorden, beelden of muziek.

Maak een herinnering
Bekijk herinneringen
* verplichte velden

Register geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
Condoleanceregister.nl

Herinneringen

 • 2016
  hoven
  herinnering 28   |   niet OK
  Beste familieleden en vriendin van Jeroen,
  Vaak gaat nog steeds door mijn hoofd, wat er toen is gebeurt.
  Blijf erbij, al ken ik hem niet persoonlijk, dat t een lieve vader was.
  hij deed dit uit onmacht, sterkte allen!!!!!!!!
  f hoven - hilversum
  9 mei 2016
 • Tekst
  herinnering 27   |   niet OK
  Lieve ouders en andere nabestaanden van Jeroen
  Ik denk elke keer oooo het is weer mei de Maand van de dood van Julian Ruben en hun vader.
  Elke keer als ik een duiker zie , en er bij stil sta overpeins ik. Hoe heeft het zover kunnen komen om je kinderen dit aan te doen. Hoe wanhopig was je Jeroen? Heb je een knop om kunnen zetten? Het lijkt me onmogelijk om het bij je gezonde verstand te doen. Zoveel vragen komen bij mij op, een wildvreemde . Hoe moet dit zijn voor zijn ouders en anderen. Volgens mij hartverscheurend en niet te vatten. Hoe kunnen ze het handelen? Volgens mij NIET!!!
  Zat vanmorgen te denken om zijn ouders is te willen spreken en ze laten vertellen over hoe Jeroen was. Overpeinzngen van een wildvreemde die erg veel er nog aan denkt.
  Lieve mensen ik wens jullie veel troost toe.
  lieve groet Jolanda
  Jolanda Duijn - Westzaan
  7 mei 2016
 • Verdriet!
  herinnering 26   |   niet OK
  Lieve Jeroen, ik vind het triest dat je deze keuze heb moeten maken omdat je ex vrouw zo nodig een vechtscheiding verkoos... en er alles aan heeft gedaan om jou kapot te maken. Ze kan tevreden zijn het is haar gelukt, ik heb geen medelijden met haar, ze heeft gekregen wat ze heeft verdiend!!
  Jij bent nu samen met jouw zoons...en zij zit hier alleen ...dit is geen echte moeder , ze dacht alleen maar aan zichzelf. Jeroen rust zacht samen met jouw zoons. Sterkte aan de familie en zijn vriendin. van Jeroen
  El Over - Utrecht
  7 mei 2016
 • 2016
  Wanhoop
  herinnering 25   |   niet OK
  Lieve Familie,

  Alweer 3 jaar.
  Blijf van uw zoon houden.
  Als het leven je onmogelijk gemaakt wordt dan is dit soms de enige uitweg.
  De schuld ligt niet bij hem.
  Heel veel liefs voor jullie verdriet.
  vera heeres - denhaag
  7 mei 2016
 • Tekst
  herinnering 24   |   niet OK
  Alweer 3 jaar geleden... ik kende je niet persoonlijk, maar uit verhalen begreep ik dat je erg geliefd was. Ook al heb je deze keuze moeten maken, hoop ik dat het de juiste keuze was en je nu gelukkig bent boven samen met je lieve zoontjes. Wat heb jij het zwaar gehad en wat hebben ze het jou moeilijk gemaakt. Ik hoop dat jullie nu rust hebben! Denk altijd nog aan dit verhaal en heb het meegenomen in mijn eigen proces. Een vader heeft recht op zijn kinderen, anders ben je een slechte moeder die haar kinderen hun vader ontneemt. Wat een ander ook zegt of vindt, laat je daar niet door leiden. Het gaat jullie goed daarboven!! Sterkte voor familie en vrienden, de leegte zal groot zijn!!
  Nicole Woudenberg - Driebergen
  7 mei 2016
 • De crux
  herinnering 23   |   niet OK


  Ik mag het verkeerd hebben, maar de schoonvader van Jeroen is zijn boekje te buiten gegaan... Er was competitie tussen deze 2 mannen. Jeroen vocht voor zijn zoons..
  Jeroen is belangrijk voor vele dwaze vaders die om hun kinderen vechten. Hij koos een verkeerde weg, maar wat kon hij nog anders. Dankjewel Jeroen.. Je stierf ook voor mij.

  Ik was er niet bij en kan het volledig verkeerd hebben. Maar ik schrijf dit nu voor de vriendin, ouders van Jeroen... en zelfs voor Iris. Ik ben aanspreekbaar voor de schoonvader en weet dat het geen opzet was. Maar het is de machteloze druppel. Vergeef het iedereen en rouw om de zoons, maar gun hun hun vader. Die zullen nog wel pittige gesprekken voeren achter de sterren. Het is voor iedereen een drama, voor iedereen een drama en een diepe mensenles...

  Je stierf ook voor mij Jeroen
  Mark van Maaren - Hilversum
  4 januari 2016
 • Geen vader
  herinnering 22   |   niet OK
  Deze man verdient het niet om vader genoemd te worden. Zoals ze van andere moordenaars ook zeggen 'het leek zo ee n aardige gewone man'. Van kinderen blijf je af. Punt.
  Ruzie met een ex kan nooit reden zijn voor het wegnemen van twee onschuldige levens.
  Harry Doorn - Hoogeveen
  23 juli 2015
 • 2015
  machteloos
  herinnering 21   |   niet OK
  Jeroen een vader van twee lieve jongens waar hij zielsveel van hield. Een vader die oprecht geloofde dat zij jongens zonder hem niet een liefdevol leven konden krijgen , heeft helaas in al zijn onmacht en beleving dat zijn mannetjes zonder hem in hun leven niet gelukkig zouden worden, een desastreuze beslissing genomen. Duidelijk is dat iemand , die bekend stond als zachtaardig'en liefdevol alleen in zo'n beslissingsfase kan komen als hij onder enorme druk gebracht is.
  puck xx - xx
  12 mei 2015
 • Tekst
  herinnering 20   |   niet OK
  Ook ik heb Jeroen nooit gekend, werd aangevallen door mensen omdat ik niet "tegen" hem was. Je doet zoiets niet zomaar, daar moet veel aan vooraf zijn gegaan. Voor mij heeft een verhaal 2 kanten. Zijn gezicht van de foto staat mij nog steeds bij, een vriendelijke zachte man zo kwam hij op mij over.
  Hij had t nooit mogen doen, maar hij kon niet meer en was er volgens mij van overtuigd dat hij hier goed aan deed.
  Niemand zal t ooit weten wat goed of fout was, maar ik blijf aan hem denken als iemand die deze stap heeft gezet om zoals hij ook zocht, rust te vinden.
  Sterkte voor Familie en vrienden en ieder die ook zo denkt als ik.
  Hij rust in vrede!!!!!!! net zoals hun kinderen !!!!!!!!!
  een vrouw die aan hem denkt hoven - hilversum
  11 mei 2015
 • Liefde
  herinnering 19   |   niet OK
  Liefde is....Liefde is rood, liefde is zwart.
  Liefde is aangenaam, liefde is hard.
  Liefde kan je binden, liefde kan je scheiden.

  Ik heb Jeroen nooit gekend,alleen door de verhalen van uit het nieuws,Ik hoop en bid dat ze nu op een plaats zijn waar alleen maar liefde is.
  Corrie Timmers - Ammerstol
  10 mei 2015
Het condoleanceregister van Nederland

Het condoleanceregister van Nederland

Condoleanceregister delen