condoleanceregister van

David Bowie

08-01-194710-01-2016

Welke herinnering heeft u aan David?

Herinneringen zijn iemands meest waardevolle bezit. Na een verlies geven ze troost en brengen ze de overledene weer even heel dichtbij. Deel hier uw eigen herinneringen in woorden, beelden of muziek.

Maak een herinnering
Bekijk herinneringen
* verplichte velden

Register geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
Condoleanceregister.nl

Herinneringen

 • Ron
  herinnering 4   |   niet OK
  Hij lijkt nog op hem ook zei Ron de vriend van mijn zus irma. Terwijl ik mijn allereerst gekochte single zat te draaien . Het klonk ground controle to manager Tom uit de box die bij de koffer grammaphone van mijn ouders hoorde. Het was mijn aller eerste grammaphone plaat. Er zullen er nog 34 van Bowie volgen.

  STERRENSTOF.

  Till we meet again
  David Quist - Vlissingen
  15 januari 2016
 • 1978
  jeugd
  herinnering 3   |   niet OK
  Als ik uitging vroeg ik de dj altijd om Heroes.Dit is altijd bij me gebleven.Heb hem gezien in concert in Nijmegen,en wat geweldig!In Dublin zing ik met hem in een clip van Heroes,hij groot op scherm en ik in zijn hoofd als het ware.Hij had zo,n aparte stem en kon zo goed zingen maar ook een goede show weggeven.
  marijke ten Tije - Almelo
  11 januari 2016
 • 1984
  Een held, zonder dit te weten
  herinnering 2   |   niet OK
  Ik was een jonge van pak weg 10 jaar oud en moest geopereerd worden aan mijn hart. Een gecompliceerde geboorte afwijking. Voor de operatie is het 1 en ander voorgevallen in de jaren ervoor. Als jongetje van 10 hoor je dat je niet lang te leven had. Ik moest dus geopereerd worden.

  Tijdens de operatie heb ik (ik vind het nog steeds moeilijk dit te vertellen) 2 schijndood ervaringen opgedaan en ben daardoor mijn hoop, geloof en realisatie kwijt geraakt.
  Op de intensieve care werd ik expres onder zeil gehouden om mijn herstel te verzekeren en te voorspoedige. Tijdens de eerste moment dat ik realiseerde dat ik een tweede kans had gekregen, speelde op de achtergrond het nummer Heroes van David Bowie.
  Dit was mijn eerste moment dat ik wist dat ik nog leef. Mijn kans op overleven was enorm laag en de chirurgen gaven maximaal 20% op slagen.

  Ik ben geen echte fan maar hij is wel een held voor mij.
  Bij het horen van het nummer Heroes kan ik het nog steeds niet droog houden en dank ik hem voor de daad die hij niet wist dat hij deze had gemaakte.

  De artsen waren de helden maar David Bowie gaf het belangrijkste, de realisatie voor mijn tweede kans en hoop.

  David Bowie, een held zonder dat hij het wist.
  wijnand van heerde - Schalkhaar
  11 januari 2016
 • Heroes
  herinnering 1   |   niet OK
  Beheerder Memori - Heijen
  11 januari 2016
Het condoleanceregister van Nederland

Het condoleanceregister van Nederland

Condoleanceregister delen