condoleanceregister van

Babymeisje Liempde

Overleden op: 22-04-2012
Schrijf condoleance
Bekijk condoleances
* verplichte velden

Register geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
Condoleanceregister.nl

Condoleances

Paula Boekee
Ha meissie,

In sommige gevallen gaat de tijd hard, en soms ook langzaam. Al weer/pas 5 jaar!! Jou vondst schokte Nederland. En iedereen weet nog steeds wie je was/bent! Wie doet zo iets en vooral waarom? Zo jong en een leven voor je. Geen bewust van kwaad. Afhankelijk van de "grote" mensen! Maar je mocht helaas niet opgroeien tot een mooi volwassenen. Sterre was/is je naam. Nu ben je een hele mooie ster die twinkelt om de hemel. Samen met al die andere kanjers die hier niet meer op de aarde zijn! Lieve Sterre je wordt niet vergeten. Uit het oog, maar niet uit het hart! xp
Paula Boekee - Hoogvliet
24 april 2017
condoleance 444  |  
Rinus den Ouden
Ook na 5 jaar doet het me nog steeds veel als ik aan jou denk of herinnerd word. En de naam Sterre is voor mij een emotionele, maar ook heel mooie naam geworden. Je bent niet vergeten!
Rinus den Ouden - Brielle
22 april 2017
condoleance 443  |  
T P
Lief klein meisje, ik wandel bijna elke dag langs de plaats waar je gevonden bent. En steeds denk ik dan aan je. Jammer dat je niet op aarde bent, maar misschien ben je nu daar waar mijn man 4 maanden na jou ook aangekomen is. Twee sterren aan de hemel. Veel sterkte voor allen die jou lief hadden.
T P - B
22 april 2017
condoleance 442  |  
Renate Hartholt
Wij denken aan jou lief meisje ...
Renate Hartholt - Groningen
24 april 2016
condoleance 441  |  
Thea Pijnenburg Corsten
Lief klein meisje,
vaak kom ik langs de plek waar je (gelukkig) gevonden bent. De rillingen lopen dan over mijn rug. Ik denk vaak aan je. Hoe mooi had het kunnen zijn als jij in een gezin was opgegroeid waar met smart wordt gewacht op een kindje.
Toch moet je mama van je gehouden hebben, dat doet elke mama; geloof me! Je bent nu een ster aan de hemel met veel andere kindjes die dood gevonden zijn. Speel maar fijn samen. We denken aan jullie.
Thea, Boxtel
Thea Pijnenburg Corsten - Boxtel
22 april 2016
condoleance 440  |  
Rinus den Ouden
Kleine Sterre, je bent niet vergeten.
Rinus den Ouden - Brielle
22 april 2016
condoleance 439  |  
jacqueline wellsen
We zullen altijd aan je denken kleine meid xxxx
jacqueline wellsen - Oirsbeek
22 april 2016
condoleance 438  |  
Paula Boekee
Ik hoop dat je de rust hebt gevonden. Dat je het heel fijn boven hebt ik de wolkenspeeltuin, waar helaas nog meer kindertjes zijn. Een ieder met zijn eigen verhaal. Begrijpen is nog steeds moeilijk. En over accepteren dat dit soort dingen gebeuren, is al helemaal onmogelijk. Als ik kijk naar boven en die mooie stralende sterren zie, denk ik aan iedereen die mij is ontvallen. Of ik ze nu echt hebt gekend of uit de media. Mensen die een diepe indruk hebben gemaakt op mij. Daar hoor jij ook bij. Laat je ster voor altijd stralen!!
Paula Boekee - Hoogvliet
22 april 2016
condoleance 437  |  
Janneke Dijkstra de Bondt
Als ik naar de hemel kijk en de sterren zie fonkelen denk ik aan een paar hele speciale mensen die mij na jou ook zijn ontvallen en daar hoor jij ook bij.
Rust zacht
Janneke Dijkstra de Bondt - Appingedam
22 april 2016
condoleance 436  |  
Nicole Wanten
Lieve Liempde, al 3 jaar geleden, je had al kunnen spelen met vriendjes en vriendinnetjes , het is niet gebeurt inplaats daarvan sta je tussen je vriendjes de sterretjes en telkens als ik naar boven zie en ik zie een sterretje iets meer schitteren dan het andere dan weet ik dat jij het bent Liempke, we zullen je nooit vergeten.
Nicole Wanten - Rozenburg
22 april 2015
condoleance 435  |  
Het condoleanceregister van Nederland

Het condoleanceregister van Nederland

Condoleanceregister delen