condoleanceregister van

Albert Heijn

25-01-192713-01-2011

Welke herinnering heeft u aan Albert?

Herinneringen zijn iemands meest waardevolle bezit. Na een verlies geven ze troost en brengen ze de overledene weer even heel dichtbij. Deel hier uw eigen herinneringen in woorden, beelden of muziek.

Maak een herinnering
Bekijk herinneringen
* verplichte velden

Register geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
Condoleanceregister.nl

Herinneringen

 • de kleinjes.
  herinnering 6   |   niet OK
  die Albert je was er altijd voor de kleintjes,je hebt vele winkels op gebouwd en draaijens gehouden en je was een goed vent.
  jos bestenbreur - hoofddorp
  13 januari 2017
 • 1961
  Mijn eerste baan bij AH
  herinnering 5   |   niet OK

  Beste Albert, U was mijn eerste baas en heb 5 jaar lang met plezier gewerkt op het Bedrijfsbureau in de Oostzijde te Zaandam. (op de foto zit ik rechts). Ik werkte daar van mijn 17de tot mijn 22ste jaar. Tegenwoordig werkt mijn zoon voor uw bedrijf als allround magazijnmedewerker. Mijn zwager werkte ruim 50 jaar voor u als lakschilder/decorateur/etaleur. Hij schilderde handmatig alle reclameborden voor de filialen. Mijn oudere zus werkte op de boekhoudafdeling van het hoofdkantoor in de Westzijde. Dus net als u een familie die deel uit maakte van uw bedrijf. U als baas en wij als medewerker. Maar u gaf ons het gevoel dat we een familie waren en het zelfde doel dienden. En daarom denk ik nog met alle liefde en plezier terug aan u. Albert je was een prachtig mens. Ik heb alle personeelsbrieven en stukken die ik ooit kreeg gedoneerd aan het archief van AH. Dank voor alles!

  Christine van der Wilden - Zaandam
  13 januari 2016
 • Foto
  herinnering 4   |   niet OK
  <span>Foto</span>
  2
  Anita van der Wal van Leening - Beverwijk
  13 januari 2016
 • Muziek voor Albert Heijn
  herinnering 3   |   niet OK
  Ik koester nog steeds het moment dat ik de heer Heijn ontmoette tijdens het optreden op een boot in de Zaanse Schans. Dat was voor het 100jarig bestaan van Albert Heijn (de winkel die in Oostzaan is begonnen). Zelf speelde ik bij Fanfare Concordia op het slagwerk. Vond hem altijd een zeer vriendelijk en belangstellend.
  Mirjam Iedema-Willems - Hoorn
  13 januari 2016
 • 2015
  Gedachten,
  herinnering 2   |   niet OK
  Het is altijd droevig als we afscheid moeten nemen. Maar het feit dat hij positief voort leeft in de herinnering is een glans die bijzonder is en voor zichzelf spreekt!
  Marius Boom - Delft
  13 januari 2015
 • Muziekoptreden ter ere van het ik dacht 100 jaar bestaan van AH
  herinnering 1   |   niet OK
  In de jaren 80 zat ik in Fanfare Concordia als slagwerkster en wij mochten spelen ter ere van het 100(?) jarig bestaan van Albert Heijn de winkel. Dat deden wij op een boot bij de Zaanse Schans. Daar heb ik de heer A. Heijn voor het eerst in levende lijve gezien. Een zeer aimable man. Vond het dan ook heel erg dat de heer Heijn 4 jaar geleden overleed.
  Mirjam Iedema-Willems - Hoorn
  13 januari 2015
Het condoleanceregister van Nederland

Het condoleanceregister van Nederland

Condoleanceregister delen